بسم الله الرحمن الرحيم
"In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful"

Betapa agungnya! Allah SWT menurunkan ayat pertama @ perkataan pertama melalui Al-Quran hanyalah dengan perkataan Iqra'. Anehnya, perkataan pertama itu bukan bermaksud, sembahyang, puasa, dsb. Ia bermaksud "bacalah..."

Allah revealed the first sentence @ first word through the Quran is the word Iqra '. Oddly, the first word that does not mean, prayer, fasting, etc.. It means "read ..."

Saturday, April 4, 2009

Tag Hampeh

1. apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?
protozoa99. kerana [malas aku nk bagitau]..

2. apakah link blog anda dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://protozoa99.blogspot.com/. timbul nya ia selepas timbul dari permukaan air laut dalam di surabaya.

3. apakah method dalam penulisan anda?
mesej2 yang kritis lg sini..dan juga bolasepak..

4. pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?
x penah pun..nape nk hapus..igt kotaran degil kt baju putih ke?

5. apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini
ooo blog lya_nagase, sengal budak ni..tp dia mmg %^%&#$ %^%%^%&^%78^*&#$%#^ %^&%^&*(aku puji tu sbenarnya, jgn salah paham..hehe)

6. senaraikan calon yang akan di tag?
barang siapa yg baca mesej ini..anda telah di tag..hambik ko..yg dh buat pun buat 8 kali lg..nh lagi hambik..hambik..
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...