بسم الله الرحمن الرحيم
"In the name of Allah, Most Gracious, Most Merciful"

Betapa agungnya! Allah SWT menurunkan ayat pertama @ perkataan pertama melalui Al-Quran hanyalah dengan perkataan Iqra'. Anehnya, perkataan pertama itu bukan bermaksud, sembahyang, puasa, dsb. Ia bermaksud "bacalah..."

Allah revealed the first sentence @ first word through the Quran is the word Iqra '. Oddly, the first word that does not mean, prayer, fasting, etc.. It means "read ..."

Monday, March 16, 2009

Man U pun di 'Ayam' kan




torres: ko x tgk game final euro ke vidic? mcm ni jgak laa aku score..hehe



Gol kedua: penalti oleh gerard

Gerard: ada kutu laa rambut ko Lucas. Kuyt: kata kt org, ko pun same..haha


Vidic: kecik je aku nampak ref ni..


Gol ke-3: free kick dari Aurelio
Fabio Aurelio: lpas ni ko gerrard susah carik mkn, aku pun leh buat free kick cantik..hehe

Fergie: mangkuk btoi korg..aku suh bertahan yg korg duk p serang sapa suh..x pasal2 kena 4 bijik..

Dossena: Sempoi x aku score td? Lucas: Sempoi...ternganga Van Der Sar aku tgk..haha Rooney: Gila malu ni, kalau ikut aku nk buka seluar n tutup muka je ni..huhu

Fergie: Torres, ko x nk main dgn Man U ke? Meh laa..aku up gaji ko lagi..

Mamat 1: Wei..x reti nk blk ke? Mamat 2: tggu..ade lagi gol ni..mana player MU ni..gol liv dh kosong tu..cpat laa g score..huhu


Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...